Conferència ’15M: un punt d’inflexió’

CURS 2013-2014: «Obrint espais d’autonomia»

15M

 

Una explosió de ràbia, un moviment social, una confluència de corrents, una conseqüència inevitable, una nova identitat col·lectiva… són moltes les definicions que s’han donat del 15M , i probablement cap podrà semblar completament precisa. No obstant, sí que podem trobar alguna cosa en el que tots coincidirem: va ser un episodi que va traçar un abans i un després, un punt d’inflexió en la nostra manera d’enfrontar-nos al món, de relacionar-nos entre nosaltres. El procés pel qual molts vam passar per descobrir que una altra forma de fer les coses era possible.

En el marc del cicle de conferències d’aquest curs, al qual hem titulat ‘Obrint espais d’autonomia’, creiem que no hi ha millor manera de començar a desentranyar aquest tema que tornant a aquest 15 de maig de 2011. Ajuntar de nou algunes cares que ja van coincidir a les places i tornar-nos a veure, dos any i mig més tard, com antics companys que van prendre camins diferents. Són molts els col·lectius que s’han vist enfortits, o fins i tot que han nascut, a partir d’aquesta data: habitatge, educació, banca, feminisme, sanitat… Un retrobament, una taula rodona en què compartirem les sensacions passades, els èxits aconseguits, i preguntar-nos cap on volem anar a partir d’ara.

A la taula rodona comptarem amb la presència de membres de diversos col·lectius en lluita: Universitat Indignada, 500×20, Feministes Indignades…

20 de novembre, a les 19 hores a Mallorca 330 (Ecocentre). T’hi esperem!

*Fotografia de Jesús G. Pastor

Check Also

¿Cómo sería una transición ecosocial en la industria española?

El sector industrial es el segundo consumidor de energía, solo por detrás del de transporte. …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *